Nyheder

 • 29. december 2018 December 2018

  I dette nyhedsbrev kan I læse om Bevæg dig for Livet, hvor Vejle kommune bliver visionskommune. Der orienteres om VIR’s repræsentantskabsmøde, hvor vi håber på jeres opbakning. Vi fortæller også lidt om kommunens budget for 2019. Så skal I til at se nærmere på indstillinger til Årets lederpriser i VIR og høre om Sportsgalla 2019. Der er også lidt om foreningsforum og netværk for idrætterne. Til sidst en hilsen fra VIR’s bestyrelse.

  Læs mere »
 • 31. maj 2018 Maj 2018

  I dette nyhedsbrev kan i læse om et fyraftensmøde om Persondataforordningen, som er trådt i kraft 25. maj. Er I alle helt klar på det? DGI tilbyder et fyraftensmøde, hvor I kan hente inspiration. Den 14. maj var indkaldt til et Foreningsforum og netværksmøder. Det blev en succes, og arrangørerne har besluttet at gentage det til næste år igen. Vi fortæller mere om mødet. Derudover er der sat spot på flere forskellige emner fra VIR’s bestyrelse.

  Læs mere »
 • 28. marts 2018 Marts 2018

  Nyhedsbrevet indeholder en omtale af Kultur- og Idrætsudvalget udkast til Kultur- og idrætspolitik, som nu er sendt i høring. Der er en invitation til foreningsforum – et spændende møde I bør deltage i, hvor der er inspiration og oplæg til at danne netværk. Derudover er der lidt om Sportsgallaen 2018, persondataloven og Bevæg dig for livet. Under de forskellige emner er der flere henvisninger og links, hvor I kan blive informeret om emnerne.

  Læs mere »
 • 19. januar 2018 Januar 2018

  Nyhedsbrevet indeholder en kraftig opfordring til at indstille emner til VIR's to idrætslederpriser. Endvidere udsendes her også indkaldelsen til VIR’s repræsentantskabsmøde. Derudover har vi valgt at give en henvisning til det nye elektroniske hæfte ”Skattemæssige forhold for idrætsforeninger 2018”, som kan være nyttig læsning for foreningerne. Sidst lidt om den kommende kultur og fritidspolitik i Vejle kommune.

  Læs mere »
【丰胸产品】于女士:喝的时候内心倍受煎熬,因为不确定会不会有效果丰胸方法,但是后来再回想起来,其实四个月的时间能达到这个效果很不错了丰胸食物,毕竟是健康食疗丰胸,符合人体正常生长期。好的产品就是这样的粉嫩公主酒酿蛋,不含激素的东西,总要多给它一些,我已经停喝酒酿蛋一年了,没有反弹丰胸产品,还是依然很坚挺哦,哈哈~