April

Opdatering om Conventus og ændringer i 2024

Vejle Kommune har besluttet at opsige aftalen med Conventus med udgangen af 2023. Conventus blev i kommunen brugt til booking af tider. Som erstatning har kommunen valgt et nyt system, KMD, som både kan håndtere booking af tider og modtage ansøgninger til de forskellige puljer.

Denne ændring betyder, at vi som lokalforeninger bliver nødt til at tilpasse os et nyt system og dermed oprette et ekstra login. Det kan naturligvis virke som en udfordring, men vi står klar til at hjælpe jer igennem processen og sikre en smidig overgang.

Det er vigtigt at understrege, at selvom Vejle Kommune har opsagt aftalen med Conventus, så lukker Conventus ikke ned. Lokalforeningerne skal dog fremover selv betale for "pro-pakken" (abonnementet), som mange af jer allerede benytter.

Vi har i Vejle Idrætsråd besluttet at dække omkostningerne for abonnementet i 2024. Alt, hvad I skal gøre, er at indsende kvitteringen for abonnementet til vores kasserer på kasserer@vejleidraetsraad.dk. Vi sørger derefter for at refundere beløbet.

Vi forstår, at denne ændring kan medføre visse udfordringer, men vi er her for at støtte jer i overgangen til det nye system. Tøv ikke med at kontakte os, hvis I har spørgsmål eller har brug for yderligere hjælp. 

Inspirationsaften

Vejle Idrætsråd afholder en inspirationsaften i efteråret. På denne aften vil 4-5 udbydere af administrationssystemer få mulighed for at præsentere deres systemer med korte 10 minutters indlæg. I vil også have mulighed for at tale med dem og stille flere spørgsmål til deres repræsentanter.

 

Vi vil sende jer yderligere information om arrangementet i den kommende tid, så I kan reservere datoen og glæde jer til en aften fyldt med nyttig viden og inspiration. Det vil være en fantastisk lejlighed til at blive bekendt med forskellige muligheder og finde det rette administrationssystem til jeres forening.

Informationsmøde om Landsstævnet 2025 - Bliv en del af det store frivillighedsfællesskab!

Vejle Idrætsråd afholder i samarbejde med DGI, DGI Sydøstjylland og Vejle Kommune et spændende informationsmøde omkring det kommende Landsstævne 2025.

På mødet vil der blive præsenteret generel information om landsstævnet, og der vil være særlig fokus på rekruttering af frivillige til arrangement. Vi ønsker at skabe et fantastisk frivillighedsfællesskab omkring landsstævnet og gøre det til en uforglemmelig oplevelse for alle.

Mødet forventes at blive afholdt i starten af 2024, og vi opfordrer jer til allerede nu at skrive til os, hvis I har specifikke emner eller spørgsmål, som I gerne vil have bragt op på mødet. Jeres input og idéer er vigtige for os, da vi ønsker at skabe et landsstævne, der afspejler og imødekommer jeres behov som foreninger.

Vi vil sende yderligere information om mødet, herunder dato, tid og sted, når detaljerne er på plads. Vi håber, at I vil deltage og være en aktiv del af planlægningen af Landsstævnet 2025.

Vi ser frem til at samarbejde med jer og skabe en uforglemmelig begivenhed for Vejles idrætsverden!

Opfordring til bevægelse - Aktiv Sammen styrker sundheden for seniorer

Medio august vil Vejle kommunes folkesundhedsafdeling udsende en besked til alle borgere i kommunen, der er over 65 år. Beskeden opfordrer til at øge fysisk aktivitet og leve op til Sundhedsstyrelsens anbefalinger for denne aldersgruppe.

I denne besked vil der være et link til platformen Aktiv Sammen, hvor de ca. 23.600 borgere kan finde inspiration til at være aktive og deltage i forskellige aktiviteter. Det forventes derfor, at der vil være en større tilstrømning af deltagere til de forskellige aktiviteter, der tilbydes. 

Hvis I som lokale foreninger ønsker at være mest muligt synlige og tilgængelige for de potentielle deltagere, opfordrer vi jer til at kontakte Aktiv Sammen for at sikre, at jeres holds informationer er korrekte og opdaterede.

I kan finde linket til Aktiv Sammen ved at klikke HER 

Vi håber, at I vil tage imod denne opfordring til at være en del af det aktive fællesskab og bidrage til sundheden for seniorer i vores kommune.