Nyheder

 • 02. marts 2019 Marts 2019

  I den kommende uge afholder Vejle Idrætsråd sit repræsentantskabsmøde. Det er torsdag den 7. marts 2019 kl. 19.00 i DGI huset i Vejle. Det er blot et repræsentantskabsmøde, men også en præsentation af projektet ”Bevæg dig for livet”. Dette projekt vil være en stor mulighed for at udvikle idrætten i Vejle kommune de kommende år. Derfor vil det være meget interessant for alle foreningerne. Se også de nominerede til VIR’s lederpriser og læs om Sportsgalla 2019 den 25. april i Musikteatret i Vejle.

  Læs mere »
 • 06. februar 2019 Februar 2019

  Nyhedsbrevet indeholder et link til indkaldelsen til Vejle Idrætsråds repræsentantskabsmøde den 7. marts 2019 kl. 19.00 i DGI huset i Vejle. Det er bestyrelsens håb, at medlemsforeningerne vil deltage. Aftenen byder også på et indlæg om projektet ”Bevæg dig for livet”, hvor Vejle Kommune vil underskrive en visionsaftale med DGI/DIF omkring sommerferien. Så ser vi også frem mod Sportsgalla 2019 den 25. april i Musikteatret i Vejle.

  Læs mere »
 • 21. januar 2019 Januar 2019

  Nyhedsbrevet er en kraftig opfordring til alle jer i medlemsforeningerne til at indstille personer til VIR’s to lederpriser. Der er mange emner til priserne i jeres foreninger og derfor må I spidse pennen og få indsendt indstillinger til priserne. Derudover er der kun et par erindringer om datoer for begivenheder i de kommende måneder. Se i øvrigt nyhedsbrevet for dec. 2018 – her er mange vigtige emner.

  Læs mere »
 • 29. december 2018 December 2018

  I dette nyhedsbrev kan I læse om Bevæg dig for Livet, hvor Vejle kommune bliver visionskommune. Der orienteres om VIR’s repræsentantskabsmøde, hvor vi håber på jeres opbakning. Vi fortæller også lidt om kommunens budget for 2019. Så skal I til at se nærmere på indstillinger til Årets lederpriser i VIR og høre om Sportsgalla 2019. Der er også lidt om foreningsforum og netværk for idrætterne. Til sidst en hilsen fra VIR’s bestyrelse.

  Læs mere »
 • 31. maj 2018 Maj 2018

  I dette nyhedsbrev kan i læse om et fyraftensmøde om Persondataforordningen, som er trådt i kraft 25. maj. Er I alle helt klar på det? DGI tilbyder et fyraftensmøde, hvor I kan hente inspiration. Den 14. maj var indkaldt til et Foreningsforum og netværksmøder. Det blev en succes, og arrangørerne har besluttet at gentage det til næste år igen. Vi fortæller mere om mødet. Derudover er der sat spot på flere forskellige emner fra VIR’s bestyrelse.

  Læs mere »
 • 28. marts 2018 Marts 2018

  Nyhedsbrevet indeholder en omtale af Kultur- og Idrætsudvalget udkast til Kultur- og idrætspolitik, som nu er sendt i høring. Der er en invitation til foreningsforum – et spændende møde I bør deltage i, hvor der er inspiration og oplæg til at danne netværk. Derudover er der lidt om Sportsgallaen 2018, persondataloven og Bevæg dig for livet. Under de forskellige emner er der flere henvisninger og links, hvor I kan blive informeret om emnerne.

  Læs mere »
 • 19. januar 2018 Januar 2018

  Nyhedsbrevet indeholder en kraftig opfordring til at indstille emner til VIR's to idrætslederpriser. Endvidere udsendes her også indkaldelsen til VIR’s repræsentantskabsmøde. Derudover har vi valgt at give en henvisning til det nye elektroniske hæfte ”Skattemæssige forhold for idrætsforeninger 2018”, som kan være nyttig læsning for foreningerne. Sidst lidt om den kommende kultur og fritidspolitik i Vejle kommune.

  Læs mere »
 • 18. december 2017 December 2017

  I årets sidste nyhedsbrev vil vi fortælle om valget af et nyt Kultur- og Idrætsudvalg og Folkeoplysningsudvalg. Vi fortæller også om det der sker her først i det nye år – bl.a. om input til den nye kultur- og fritidspolitik, indstillinger til Årets priser, VIR’s repræsentantskabsmødet og til sidst ønskes alle en god jul og et godt nytår. Læs mere…

  Læs mere »
 • 07. november 2017 November 2017

  Du skal også til idrætspolitisk vælgermøder i DGI huset på mandag. 8 partier deltager i panelet. Vi skal høre, hvad de vil arbejde for inden for idrætten i den kommende byrådsperiode. Altså: Mandag den 13. november kl. 19.00 i DGI Huset, Vejle - vi glæder os til at se dig.

  Læs mere »
 • 26. oktober 2017 Oktober 2017

  I dette nyhedsbrev fortæller vi om vort idrætspolitiske valgmøde i DGI-huset den 13. november, processen for en ny idrætspolitik i Vejle kommune, valget til Folkeoplysningsudvalget, om tjek af jeres forsikringer, aktivitetsmedlemstal i Vejle kommune og nogle spændende nye undersøgelser om kommunale nøgletal og facilitetsdatabasen

  Læs mere »
【丰胸产品】于女士:喝的时候内心倍受煎熬,因为不确定会不会有效果丰胸方法,但是后来再回想起来,其实四个月的时间能达到这个效果很不错了丰胸食物,毕竟是健康食疗丰胸,符合人体正常生长期。好的产品就是这样的粉嫩公主酒酿蛋,不含激素的东西,总要多给它一些,我已经停喝酒酿蛋一年了,没有反弹丰胸产品,还是依然很坚挺哦,哈哈~