Nyheder

Nyt fra Vejle Idrætsråd

Nyheder 2024

GØR EN FORSKEL-PRISEN 2023 BLEV UDDELT I FESTLIGE OMGIVELSER VED SPORTSGALLA 2024

 

Vejle Idrætsråd uddelte torsdag aften d. 18. april Gør en forskel prisen ved Vejle Kommunes store Sportsgalla. En særlig aften, hvor vi hyldede de personer og initiativer, der virkelig gør en forskel i vores idrætsmiljø. Vi er stolte af at have haft tre fantastiske nominerede, der alle har bidraget til at skabe rum og rammer for nye aktivitetsmuligheder og styrket foreningsudviklingen på forskellige måder.

 

Vejle Idrætsråds pris gik til:

Jesper Bach, Vinding Badminton VSF

For at yde en exceptionel indsats i at udvikle klubben. Hans lederskab og engagement har været afgørende for at øge antallet af ungdomshold fra 3-4 til 11 på blot to år. Under hans ledelse er ungdomsafdelingen vokset til at inkludere spillere i nationale ranglister, og seniorafdelingen er blevet etableret med seks hold. Jesper Bachs dedikation og energi har været afgørende for klubbens positive udvikling.

 

De to øvrige nominerede:

Liv Thorbjørnsrød, Firehøje IF, afdeling: Aktiv Fritid Vandel

For sin betydelige indflydelse på 'Aktiv Fritid Vandel' som formand de seneste to år. Hun har formået at øge medlemsantallet fra 14 til over 50 ved at introducere nye aktiviteter og vedligeholde et højt niveau af socialt samvær. Hendes evne til at engagere nye målgrupper og sikre finansiering fra forskellige kilder har resulteret i et bredere aktivitetstilbud. Hun sikrer også inklusion af dem, der ikke kan deltage fysisk, ved at tilbyde alternativer for medlemmerne og deres pårørende.

 

Lilly Pedersen, Idræt i dagtimerne og Søndermarkens Gymnastikforening

For i næsten 50 år at gøre en forskel for andre. Hun har været en aktiv deltager og instruktør, der har undervist i alt fra mor/barn-gymnastik til stolemotion. Hendes engagement strækker sig også til at være hjælpeinstruktør på Neuroholdet, hvor hun træner borgere med neurologiske udfordringer. Hendes unikke tilgang til medlemmerne, har skabt en positiv effekt på fællesskabet.