07. november 2017

November 2017

Du skal også til idrætspolitisk vælgermøder i DGI huset på mandag. 8 partier deltager i panelet. Vi skal høre, hvad de vil arbejde for inden for idrætten i den kommende byrådsperiode. Altså: Mandag den 13. november kl. 19.00 i DGI Huset, Vejle - vi glæder os til at se dig.

IDRÆTSPOLITISK VÆLGERMØDER

Den 21. november er der byrådsvalg – også i Vejle kommune. Vejle Idrætsråd har indbudt partierne til at deltage i et panel, hvor idrætspolitikken skal til debat. Det kommende Kultur- og idrætsudvalg skal bl.a. i juni 2018 vedtage en ny idrætspolitik for byrådsperioden – lad os høre deres meninger om dette – skal Vejle kommune være en meget aktiv idrætskommune, hvor der kommer endnu flere udøvere – både inden for bredde-, elite – og paraidrætten. Vi kan måske også være med til at påvirke dem med vore ideer. Der er rigtig mange emner, der kan komme på banen – så derfor skal du være med denne aften og høre, hvad der rører sig. Men vi skal også være fair over for panelet – de kan ikke svare på meget lokale vedligeholdelsesemner.

Til at byde på idrætspolitikken og andre emner inden for idrætten kommer følgende partier, som får hver max. 3 min. til at indlede emnet:
A. Dan Skjerning               Socialdemokratiet
B. Dorte Søndermølle        Radikale Venstre
C. Dan Arnløv                      Det Konservative Folkeparti
D. Anders Chr. Hansen      De Nye Borgerlige
F. Britta Bitsch                    SF - Socialistisk Folkeparti
I. Martin Fogh Skovlyst     Liberal Alliance
V. Per Olesen                      Venstre
Å. Olav Bach                       Alternativet                       

Ordstyrer: journalist Ernst Møller                                

Vi håber på en livlig debat, hvor vi håber, at foreningernes bestyrelsesmedlemmer stiller spørgsmål og kommer med ideer som kan drøftes.
Vi glæder os til at se dig!

Vejle Idrætsråd
November 2017

【丰胸产品】于女士:喝的时候内心倍受煎熬,因为不确定会不会有效果丰胸方法,但是后来再回想起来,其实四个月的时间能达到这个效果很不错了丰胸食物,毕竟是健康食疗丰胸,符合人体正常生长期。好的产品就是这样的粉嫩公主酒酿蛋,不含激素的东西,总要多给它一些,我已经停喝酒酿蛋一年了,没有反弹丰胸产品,还是依然很坚挺哦,哈哈~