28. marts 2018

Marts 2018

Nyhedsbrevet indeholder en omtale af Kultur- og Idrætsudvalget udkast til Kultur- og idrætspolitik, som nu er sendt i høring. Der er en invitation til foreningsforum – et spændende møde I bør deltage i, hvor der er inspiration og oplæg til at danne netværk. Derudover er der lidt om Sportsgallaen 2018, persondataloven og Bevæg dig for livet. Under de forskellige emner er der flere henvisninger og links, hvor I kan blive informeret om emnerne.

VIR’s idrætslederpriser og Sportsgalla 2018
Sportsgallaen 2018 afholdes den 12. april 2018 i Vejle Musikteater. Det bliver en spændende og underholdende aften, hvor idrætspræstationer og ledere bliver hædret. Det er så stort et tilløbsstykke at alle billetter allerede er revet væk.  

Vejle Idrætsråd uddeler også sine to priser denne aften. De nominerede til "Du gør en forskel” lederprisen er: Jan Graversen, Vejle Judo Klub, Lars Houbak, Firehøje IF, Leif Lund, BK Wedala.

De nominerede til ungeleder prisen er: Oliver Lundgaard, Skibet IF, Sicilie Nissan, Givskud G&U, Jonas Primdahl, Vejle Håndboldklub.

Repræsentantskabsmødet 2018
VIR’s repræsentantskabsmøde blev afholdt den 26. februar med ca. 30 deltagere. Beretning, referat og regnskab som blev forelagt på mødet kan ses HER på vor hjemmeside.

Ved valget blev Ronnie Kert, Vejle, nyvalgt til bestyrelsen, og der var genvalg til Anne Juul, Leif Nygaard og Leif Jakobsen. Ved den senere konstituering er Michael Hansen, Give, valgt til formand.
Leif Jakobsen havde meddelt, at han ikke ville fortsætte som formand. Hele bestyrelsen kan ses HER.

Kultur- og Idrætspolitik
Kultur- og Idrætsudvalget har på sit seneste møde behandlet et forslag til Kultur- og Idrætspolitik for Vejle kommune. Udkastet, som kan ses her HER, sendes nu i høring ind til den 20. april. En nøjere baggrund for forslaget kan ses i Kultur- og Idrætsudvalget behandling af sagen HER pkt. 33.

Har I bemærkninger til udkastet kan I sende dem idrætsforvaltningen. Vi forventer, at facebook siden VEJLE.DK/KULTUROGIDRAET også åbner igen, så man kan sende sin kommentar der.
VIR’s bestyrelse har valgt at aflyse det planlagte møde den 17. april om denne overordnede politik for hele kultur- og idrætsområdet. Vi vil derimod indkalde til et møde senere om ideer og ønsker til den handlingsplan, som skal laves speciel for idrætsområdet. Vi synes kræfterne kan bruges bedre der.    

Invitation til Foreningsforum
Vejle idrætsråd, DGI og Kultur og Fritid, Vejle Kommune inviterer hermed til foreningsforum den 14. maj kl. 17.00-20.30. Det er et netværks- og inspirationsarrangement, som de 3 parter i samarbejde inviterer til. Flyer for arrangementet er HER. Vi håber, at rigtig mange vil deltage i mødet.
Arrangementet er gratis for deltagerne, men I skal tilmelde jer arrangementet via linket her. Hvis tilmeldingen ikke lykkes gennem linket kan I skrive til undertegnede og oplyse, hvilke moduler I ønsker at deltage i.

Bevæg dig for livet
Vejle kommune har besluttet at søge om at være visionskommune for projektet Bevæg dig for livet. En beslutning, som Vejle Idrætsråd bakker op og vil støtte. Vi håber, det vil lykkes at blive godkendt som visionskommune. Projektet vil løbe sidst på året frem til 2023.
Visionen har som mål, at 50% af danskerne skal være aktive i en idrætsforening og 75% af danskerne skal være fysisk aktive generelt i 2025.

Kommunen er indstillet på at skyde betydelige midler i projektet. Også VIR vil skyde nogle midler i det.

Når DGI og DIF har afgjort ansøgningen vil alle høre meget mere om projektet. Hele sagens behandling og diverse bilag finder du HER under Kultur- og idrætsudvalgets referat pkt. 27.  

Persondataloven
Den 25. maj træder en ny persondatalov i kraft. Da det også berører foreningerne, har organisationerne - DGI og DIF – informeret om dette. I finder HER en kort information og i boksen i højre side finder i en vejledning, som er lavet til foreningerne.

Hvis I bruger conventus, har dette program arbejdet med opgaven. På conventus` hjemmeside under om conventus ligger et tillæg til databehandleraftale.  Der bliver også afholdt et online kursus om emnet – tilmeld HER.

Vejle Idrætsråd
Marts 2018
www.vejleidraetsraad.dk/

【丰胸产品】于女士:喝的时候内心倍受煎熬,因为不确定会不会有效果丰胸方法,但是后来再回想起来,其实四个月的时间能达到这个效果很不错了丰胸食物,毕竟是健康食疗丰胸,符合人体正常生长期。好的产品就是这样的粉嫩公主酒酿蛋,不含激素的东西,总要多给它一些,我已经停喝酒酿蛋一年了,没有反弹丰胸产品,还是依然很坚挺哦,哈哈~