24. marts 2015

Marts 2015

Sportsgalla 2015 - se de indstillede til VIR's priser. Vejle kommunes halanalyse er nu tilgængelig. Se også materiale fra VIR's repræsentanskabsmøde.

Sportsgalla 2015
Vejle Kommune afholder sin Sportsgalla 2015 onsdag den 9. april i Vejle Musikteater. Vejle Idrætsråd er også en del af Sportsgalla 2015 og uddeler sine priser denne aften.  Vejle Idrætsråd og FestiVejle har to lederpriser og er gået sammen om at uddele priserne til de indstillede. Der er 5 nominerede til de 2 priser:

  • Martin Larsen, Højen GU Fodbold
  • Gerda Jørgensen, Give GIF
  • Brian Nielsen, Sportsforeningen FREM Thyregod
  • Karen Hansen, Vejle Skytteforening
  • Dorthe Schønning og Mette Torp Villadsen, Vejle Håndbold

 Vejle Idrætsråd uddeler også en ungepris. Her er 3 nominerede til prisen:

  • Malene Bruhn, Højen G&U
  • Alberte Sandholm og Signe Marie Gotfredsen, Give GIF Gymnastik
  • Camilla Bruun, Vejle Taekwondo Klub

Du kan også overvære Sportsgalla 2015. Gå ind på kommunens hjemmeside og bestil gratis billetter:
http://www.vejle.dk/Borger/Kultur-og-fritid/Idraet/Sportsgalla.aspx

VIR’s repræsentantskabsmøde
Repræsentantskabsmødet blev afholdt torsdag den 26. februar. Beretning og referat samt det godkendte regnskab kan ses her:  http://www.vejleidraetsraad.dk/repraesentantskab/repraesentantskabsmoedet-2015/

Vejle kommunes halanalyse
Vejle kommunes udvalg for Kultur og Idræt fremlagde den 16. marts halanalysen ved et stormøde. Ca. 60 var mødt frem og hørte Claus Frejo fremlægge den omfattende analyse. Analysen og hovedkonklusionerne kan ses på denne side: http://www.vejle.dk/Borger/Kultur-og-fritid/Idraet/Fremtidens-idraetsfaciliteter.aspx. Der bliver nu nedsat nogle arbejdsgrupper, som skal arbejde med de fremsatte indsatsområder. Vi går en spændende tid i møde.    

På vegne af VIR’s bestyrelse
Karsten Kjær, VIR best. medl. / sekretær karstenkjaer@jellingnet.dk

Sendt til:Medlemsforeningerne, selvejende haller, Vejle kommune, VAF, ugeaviser, Team Idræt og Fritid, Kultur- og Idrætsudvalg, DGI Sydøstjylland, personer, som har tilmeldt sig brevet.

【丰胸产品】于女士:喝的时候内心倍受煎熬,因为不确定会不会有效果丰胸方法,但是后来再回想起来,其实四个月的时间能达到这个效果很不错了丰胸食物,毕竟是健康食疗丰胸,符合人体正常生长期。好的产品就是这样的粉嫩公主酒酿蛋,不含激素的东西,总要多给它一些,我已经停喝酒酿蛋一年了,没有反弹丰胸产品,还是依然很坚挺哦,哈哈~