05. juni 2015

Juni 2015

Nyheder fra Vejle Idrætsråd. Orientering om halanalysen, hvor arbejdsgrupper skal i gang i august 2015. Åbent hus på Vejle kommunes materialebank.

Vejle kommunes halanalyse - Fremtidens idrætsfaciliteter

Vejle kommunes Kultur- og Idrætsudvalg er i øjeblikket ved at nedsætte arbejdsgrupper i forbindelse med den omfattende halanalyse. Vejle Idrætsråd, foreninger og repræsentanter for hallerne i Vejle kommune indgår i disse grupper.
Alle kan se analysen og tilhørende bilag her: http://www.vejle.dk/Borger/Kultur-og-fritid/Idraet/Fremtidens-idraetsfaciliteter.aspx
I højre hjørne kan man downloade hele analysen og kapacitetsanalysen.
På dette link: http://www.vejle.dk/page78495.aspx kan man se Kultur- og Idrætsudvalgets behandling af sagen under pkt. 32. Her er også bilag om arbejdsgrupperne og tidsplanen. 
Vi synes, at det er et spændende arbejde, der skal i gang. Vi håber, at alle lokalebrugere vil interessere sig for sagen. Vi modtager gerne input og spørgsmål.

Springfaciliteter

Vejle Idrætsråd har været inde over forhandlingerne om brugen af springfaciliteterne på Campus i Vejle, og der er nu opnået nogle gode muligheder for gymnastikforeningerne i Vejle kommune. Hvis man vil høre mere om dette kan man sende en mail til michael_give@post.tele.dk.

Så er projektet med et springmekka på Rosborg Gymnasium sat i licitation. Det bliver et fantastisk center for springgymnastikken. Vejle Idrætsråd har også her været med i forbindelse med udarbejdelsen af detaljerne i projektet. Vi vil på et senere tidspunkt fortælle mere om det. Men alle gymnaster kan glæde sig.

Besøg i foreningerne

Vejle Idrætsråd besøger ofte en forening i forbindelse med sine møder. På den måde kommer vi nærmere det, som foregår rundt omkring i foreningerne. I forbindelse med vort seneste møde besøgte vi Vejle Svæveflyve Klubs faciliteter i Hammer ved Tørring. Det var en spændende oplevelse. I august besøger vi Vejle Rideklub. Vi besøger også gerne andre foreninger - så send os en mail, hvis I ønsker besøg.

Vejle Kommunes materialebank

9. juni har du mulighed for at se alle de muligheder, foreninger, skoler og institutioner kan benytte sig af, når de skal have et arrangement, der gerne må byde på lidt ekstra. Materialebanken holder åbent hus fra kl. 14-17, og alle er velkomne på adressen Sjællandsgade 90A, 7100 Vejle.

Materialebanken er Idræt & Fritidsafdelingens depot, hvorfra frivillige foreninger, skoler m.fl. kan leje udstyr og materiel til et forenings- og skolearrangement.
”Materialebanken inspirerer til nye oplevelser, og vi vil gerne åbne dørene, så mulighederne vises frem. Materialebanken gør nye aktiviteter mulige for foreninger og institutioner”, siger Ove Nielsen, der bestyrer Materialebanken.
Læs mere om materialebanken på www.vejle.dk/materialebanken

Vejle Idrætsråds hjemmesid

Når du har linket ind på dette nyhedsbrev, synes vi, at du skulle bruge mere tid her og se, hvad der sker omkring Vejle Idrætsråd. I referaterne fra møderne kan du se, hvilke opgaver vi arbejder med.
Er der noget, du mangler, hører vi gerne fra dig. 

På vegne af VIR’s bestyrelse
Karsten Kjær, VIR best. medl. / sekretær karstenkjaer@jellingnet.dk

Sendt til:Medlemsforeningerne, selvejende haller, Vejle kommune, VAF, ugeaviser, Team Idræt og Fritid, Kultur- og Idrætsudvalg, DGI Sydøstjylland, personer, som har tilmeldt sig brevet.

【丰胸产品】于女士:喝的时候内心倍受煎熬,因为不确定会不会有效果丰胸方法,但是后来再回想起来,其实四个月的时间能达到这个效果很不错了丰胸食物,毕竟是健康食疗丰胸,符合人体正常生长期。好的产品就是这样的粉嫩公主酒酿蛋,不含激素的东西,总要多给它一些,我已经停喝酒酿蛋一年了,没有反弹丰胸产品,还是依然很坚挺哦,哈哈~