21. januar 2017

Januar 2017

Invitationen til Vejle Idrætsråds repræsentantskabsmøde 2017. En kraftig opfordring til, at få indstillet en af din forenings dygtige ledere til Vejle Idrætsråds ”Du gør en forskel” prisen og Ungeprisen 2016 senest 30. januar. Priserne uddeles ved Sportsgalla 2017 den 23. marts i Vejle Musikteater. Der er også invitation til opfølgningsmøde om halanalysen.

VEJLE IDRÆTSRÅDS LEDERPRISER 2016
I julenyhedsbrevet opfordrede vi jer kraftigt til at indstille ledere til VIR’s to lederpriser - Du gør en forskel prisen og Ungeprisen. Vi ved, at der findes rigtig mange ledere i foreningerne som burde få et skulderklap ved at blive indstillet til vore priser. 
Vi skal modtage indstillingerne senest den 30. januar. Statutterne for priserne finder du HER. Her finder I også skemaer, som vi anmoder jer om at bruge.
Vi glæder os til at se din forenings indstilling af en leder.

INVITATION TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2017.
Vejle Idrætsråds repræsentantskabsmøde afholdes tirsdag den 21. februar kl. 19.00 i Bygningen i Vejle. Som bestyrelse drømmer vi meget om, at der kommer mange og bakke op om arbejdet med at skabe rum og rammer for medlemsforeningerne i Vejle kommune. Vi mener, at vi har nået gode resultater det sidste år, og vil gerne fortælle om det. Og vi glæder os rigtig meget til at høre jeres input til arbejdet det næste år. Så på forhånd tak for, at I møder op.

Vi har fået Vejle kommunes nye specialkonsulent inden for breddeidræt, Casper Rasmussen, til at komme og fortælle om de opgaver han skal arbejde med i forhold til idrætsforeningerne i kommunen.

Selvfølgelig skal I også se regnskabet og der er en valgprocedure der skal gennemføres.  

Se hele dagsordenen for mødet HER.

SPORTSGALLA 2017.
Sportsgallaen 2017 afholdes den 23. marts 2017 kl. 19.00 i Vejle Musikteater. På denne side kan du følge med omkring Sportsgalla 2017 HER. Her også information om indstillinger til kommunens idrætspriser.
Vi forventer, at Sportsgallaen bliver et lige så succesfuldt arrangement som de seneste år. Du kan allerede nu bestille billetter til aftenen. Det gør du på samme hjemmeside ude i højre side.
Bestil nu ikke flere billetter en nødvendigt – det er beskæmmende med tomme pladser samtidigt med flere ikke kan få billetter. 

HALANALYSEN

Vejle kommunen inviterer til et opfølgningsmøde på halanalysen den 9. februar kl. 18.00 i DGI huset, Vejle.
18.00-18.30:     Der serveres sandwich og Dan Arnløv Jørgensen byder velkommen
18.30-19.15:    Halanalysen i Vejle Kommune opsummering, resultater og videre udviklingsprojekter v/Klaus Frejo
19.15-19.30:    Nørremarkshallen – præsentation af udviklingsprocessen omkring hallen v/Torben Nielsen fra Nørremarkens Forenede Sportsklubber 
19.30-19.45:     Kaffepause 
19.45-20.00:    Vinding Idrætscenter- udviklingen fra kommunal hal til selvstyrehal v/Klaus G. Kristensen fra Vinding Idrætscenter
20.00-20.30:     Spørgsmål og debat 
20.30:              Afslutning ved Dan Arnløv Jørgensen

 Af hensyn til forplejning bedes I tilmelde jer aftenen.
Tilmelding sker til Karin Damgaard, karda@vejle.dk – senest den 6. februar 2017.

Vejle Idrætsråd januar 2017

【丰胸产品】于女士:喝的时候内心倍受煎熬,因为不确定会不会有效果丰胸方法,但是后来再回想起来,其实四个月的时间能达到这个效果很不错了丰胸食物,毕竟是健康食疗丰胸,符合人体正常生长期。好的产品就是这样的粉嫩公主酒酿蛋,不含激素的东西,总要多给它一些,我已经停喝酒酿蛋一年了,没有反弹丰胸产品,还是依然很坚挺哦,哈哈~