24. januar 2016

Januar 2016

I dette nyhedsbrev kan du læse om VIR’s repræsentantskabsmøde, om VIR’s idrætslederpriser og andre aktuelle nyheder.

Repræsentantskabsmøde

Vejle Idrætsråds repræsentantskabsmøde afholdes torsdag den 25. februar kl. 19.00 i DGI huset i Vejle. I kan se indkaldelse og dagsordenen her.

VIR’s bestyrelse vil fortælle om de mange opgaver der har været arbejdet med samt give et bud på den kommende tid opgaver.

I vil under mødet kunne høre et meget interessant indlæg om Aktiv fritid ved projektleder Marianne Petersen. Projektet vil køre over et 3 årigt forløb, og det er nu halvvejs. I kan læse mere herVi er overbeviste om, at der vil kunne hentes inspiration til din egen forening. 

Vejle Idrætsråds lederpriser

Vejle Idrætsråd uddeler 3 idrætslederpriser for 2015.
Der vil fremover være 2 ”Du før en forskel” priser, og vi håber på mange indstillinger til de to priser – vi ved, at der er rigtig mange dygtige foreningsledere rundt om I foreningerne, og de fortjener at blive indstillet til priserne. 

Derudover uddeler vi en ”Unglederpris”. Gennem denne pris vil vi anerkende en ung leders indsats i sin forening. Det er meget vigtigt, at vi anerkender unges indsats. Det er igen her op til jer at indstille en ung til denne pris.

Statutterne ses her, hvor der også er skemaer til at foretage indstillingerne på.
Fristen for indsendelse af indstillinger er 28. februar.

Alle 3 priser belønnes med en check på hver 5.000 kr. og priserne uddeles ved Sportsgallaen i Vejle Musikteater den 7. april kl. 19.00.

Vejle Kommunes Idrætspris

Vejle kommune uddeler idrætspriser til idrætsudøvere, der opnåede særlige resultater i 2015 – danske og internationale mesterskaber. Indstillinger skal her være kommunen i hænde senest den 14. februar. I kan se mere om disse priser her.

Suppleringsvalg til Folkeoplysningsudvalget

Den 21. januar blev der foretaget suppleringsvalg til Folkeoplysningsudvalget. Fra mødet bliver indstillet Svend Spanggaard, og som personlig suppleant er indstillet Evy D. Pedersen. Indstillingen skal godkendes af byrådet, men vi formoder de bliver valgt, da der ikke er andre indstillinger.

Suppleringsvalget foretages, da Leif Jakobsen har trukket sig fra udvalget og den personlige suppleant, Ulla Hansen, ikke ønskede at indtræde. Mere om FOU her

Vejle Idrætsråds hjemmeside

Her VIR’s hjemmeside kan I se mere om bestyrelsens arbejde – dagsordner, referater, medlemsforeninger osv. Skulle I falde over noget som ikke er korrekt i forhold til jeres forening, eller I kunne tænke jer yderligere informationer siden, vil det være en stor hjælp at høre fra jer.


Oplysninger om medlemsforeningerne

Hvis I skifter formand eller kasserer vil vi gerne orienteres om dette, så vi kan rette det i vort register.
Ønsker du ikke at modtage nyhedsbrevet mere sendes en mail til karstenkjaer@jellingnet.dk.


Vejle Idrætsråd
Januar 2016

 

【丰胸产品】于女士:喝的时候内心倍受煎熬,因为不确定会不会有效果丰胸方法,但是后来再回想起来,其实四个月的时间能达到这个效果很不错了丰胸食物,毕竟是健康食疗丰胸,符合人体正常生长期。好的产品就是这样的粉嫩公主酒酿蛋,不含激素的东西,总要多给它一些,我已经停喝酒酿蛋一年了,没有反弹丰胸产品,还是依然很坚挺哦,哈哈~