17. februar 2017

Februar 2017

En lille reminder om Vejle Idrætsråds repræsentantskabsmøde den 21. februar kl. 19.00 i Bygningen i Vejle. I skal også huske at købe billetter til Sportsgalla 2017 den 23. marts i Vejle Musikteater. Desuden en henvisning til et spændende materiale fra en konference om Fremtidens Idrætsfaciliteter.

VEJLE IDRÆTSRÅDS REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2017. 
Vi håber, at I har husket at notere Vejle Idrætsråds repræsentantskabsmøde her førstkommende tirsdag den 21. februar kl. 19.00 i Bygningen i Vejle. Se hele dagsordenen for mødet HER. Her kan I også se regnskabet for 2016.

Det er altid en glæde hvis der kommer mange og bakker op om arbejdet med at skabe rum og rammer for medlemsforeningerne i Vejle kommune. Vi glæder os rigtig meget til at høre jeres input til arbejdet det næste år. Så på forhånd tak for, at I møder op.

Vejle kommunes nye specialkonsulent inden for breddeidræt, Casper Rasmussen, kommer med et indlæg hvor han fortæller om de opgaver, han skal arbejde med i forhold til idrætsforeningerne i kommunen.

SPORTSGALLA 2017.
Sportsgallaen 2017 afholdes den 23. marts 2017 kl. 19.00 i Vejle Musikteater. Fristen til at indsende indstillinger til de forskellige priser er overstået og alle prismodtagere er valgt af de forskellige instanser.
Vejle Idrætsråd uddeler også denne aften sine to priser – Ungeprisen og ”Du gør en Forskel” prisen. Priserne er på hver 5.000 kr. Vi forventer, at der kommer mange og hylder alle prismodtagerne og ser underholdninger som alle er lokale.
Du kan bestille gratis billetter til Sportsgalla 2017 HER. Bestil nu ikke flere billetter en nødvendigt – det er beskæmmende med tomme pladser samtidigt med flere ikke kan få billetter. 

FREMTIDENS IDRÆTSFACILITETER
Den 8. februar blev afholdt CISC og Idan en konference med titlen 'Nye veje til bedre idrætsfaciliteter?
Idan (Idrættens Analyseinstitut) har udsendt en særudgave af deres nyhedsbrev med fokus på forskningsprojektet 'Fremtidens idrætsfaciliteter'. HER kan du læse reportagen fra konferencen og højre side finder du oplæggene under ”Se oplæg fra konferencen 'Nye veje til bedre idrætsfaciliteter?”
Der er også mange andre interessante nyheder om idrætsfaciliteter.
God fornøjelse.

 Vejle Idrætsråd
Februar 2017

【丰胸产品】于女士:喝的时候内心倍受煎熬,因为不确定会不会有效果丰胸方法,但是后来再回想起来,其实四个月的时间能达到这个效果很不错了丰胸食物,毕竟是健康食疗丰胸,符合人体正常生长期。好的产品就是这样的粉嫩公主酒酿蛋,不含激素的东西,总要多给它一些,我已经停喝酒酿蛋一年了,没有反弹丰胸产品,还是依然很坚挺哦,哈哈~