19. februar 2016

Februar 2016

Husk, at du skal deltage i VIR’s repræsentantskabsmøde næste torsdag den 25. februar kl. 19.00 – program og regnskab kan ses på hjemmeside. Skal en af jeres dygtige ledere ikke indstilles til VIR’s lederpriser, så er det nu.

Repræsentantskabsmøde

Vejle Idrætsråd afholder sit repræsentantskabsmøde 2016 på torsdag den 25. februar kl. 19.00 i DGI Huset i Vejle. Programmet og regnskabet kan ses HER
Der vil være et indlæg om Aktiv Fritid ved projektleder Marianne Pedersen, der har haft stor succes med at få unge i den nordlige del af Vejle ind i idrætten.
Vi håber, at rigtig mange vil møde op og høre om bestyrelsens arbejde og komme med inspiration til vort arbejde frem over. VIR’s bestyrelse er talerør over for kommunen og det er meget vigtigt for os at vi har opbakning til vort arbejde – så vi ses på torsdag.

Vejle Idrætsråds lederpriser

Husk, der er deadline for indstillinger til Vejle Idrætsråds lederpriser for 2015 den 28. februar. Vi ved, at I har nogle gode ledere i alle foreningerne, og mindst én af jeres foreningsledere fortjener at blive indstillet til vore 2 ”Du gør en forskel” priser og ungeprisen.
Statutterne for priserne og skemaerne til brug ved indstillingen ser du HER.

Vi ved godt, at Vejle Amts Folkeblad uddeler prisen ”Årets Stjerne”, og det er rigtig fint at indstille sine dygtige ledere til denne pris, som er for både udøvere, trænere og ledere – men indstil også lederen til VIR’s priser. Der er kun 1 der får ”Stjerneprisen”, og det ville være ærgerligt, at jeres leder blev nr. 2 der og ikke kom i betragtning til VIR’s lederpris.    
Vi glæder os til at se jeres indstillinger.

Sportsgalla 2016.

Torsdag den 7. april 2016 kl. 19.00 afvikles den store Sportsgalla 2016 i Vejle Musikteater. Alle årets priser inden for idræt, korps osv. vil blive uddelt denne aften.

I kan se mere om Sportsgallaen HER  og inde på denne side kan I også bestille gratis billetter til showet.

 

Du kan afmelde dette nyhedsbrev ved at sende en mail til karstenkjaer@jellingnet.dk   

Karsten Kjær
Best. Medl. VIR
sekretær

【丰胸产品】于女士:喝的时候内心倍受煎熬,因为不确定会不会有效果丰胸方法,但是后来再回想起来,其实四个月的时间能达到这个效果很不错了丰胸食物,毕竟是健康食疗丰胸,符合人体正常生长期。好的产品就是这样的粉嫩公主酒酿蛋,不含激素的东西,总要多给它一些,我已经停喝酒酿蛋一年了,没有反弹丰胸产品,还是依然很坚挺哦,哈哈~