19. december 2016

December 2016 - glædelig jul og godt nytår

Et aktivt idrætsår er gået og Vejle Idrætråd samler op på året og ser frem mod Sportsgallen den 23. marts, hvor Årets sports- og lederpriser skal uddeles. Derudover bringer vi nogle links til flere spændende rapporter inden for idrætten, som er udkommet i 2016. Der kan hentes meget viden i Idrættens Analyseinstituts rapporter

Nyhedsbrev december 2016

Så er der gået endnu et år, hvor vi som foreningsledere kan se tilbage på et år, som igen har budt på masser af driftsopgaver i vore foreninger. Men der har også været tid til, at kunne udvikle de forskellige idrætter, således medlemmerne har kunnet få endnu flere gode oplevelser med deres fritidsinteresser inden for idrætten.
I Vejle Idrætsråds bestyrelse har vi også haft en hel del opgaver at forholde os til. Og heldigvis har vi kunnet notere os flere positive udviklingstendenser i det forløbne år, og flere foreninger har fået forbedret deres faciliteter, således man kan dyrke sin idræt under endnu bedre forhold.
Der vil fortsat være mange ønsker til forbedrede forhold, og det bliver opgaven fremover.  
I kan følge vort arbejde gennem mødereferaterne på vor hjemmeside www.vejleidraetsraad.dk/.

Årets idræts- og lederpriser 2016 samt Sportsgalla 2017.

Ved Sportsgallaen 2017, der afholdes den 23. marts 2017 kl. 19.00 i Vejle Musikteater, uddeles idræts- og lederpriserne for 2016. Vi forventer, at det bliver et lige så succesfuldt arrangement som de seneste år.
Inden da skal indstillingerne til de forskellige priser indsamles.
Vejle Idrætsråd uddeler 2 lederpriser – Du gør en forskel prisen og Ungeprisen.
Vi skal modtage indstillingerne senest den 30. januar. Statutterne for priserne finder du HER. Her er også skemaer, som vi anmoder jer om at bruge.

Vejle kommune uddeler også forskellige idrætspriser bl.a. Årets Idrætspris (DM vindere) og Årets Idrætsnavn. Indstillinger til disse priser skal  være indsendt til kommunen inden 30. januar. I kan være med til at indstille personer til Vejle Kommunes idrætspris, Aktiv fritids inklusionspris og årets idrætsnavn fra den 4. januar på www.vejle.dk/sportsgalla 

Billetter til Sportsgallaen sendes i udbud medio januar. Bestil nu ikke flere billetter en nødvendigt – det er beskæmmende med tomme pladser samtidigt med flere ikke kan få billetter. I kan følge kommunens hjemmeside om dette

Halanalysen

Halanalysen har igen i det forløbne år fyldt en del i Vejle Idrætsråds arbejde. Arbejdet er ikke skredet så hurtigt frem som forventet. Kultur- og Idrætsudvalget behandlede på ny emnet på sit møde den 1. november. Der blev vedtaget flere ting omkring den fremtidige udvikling. Vi synes, at det er et meget vigtigt punkt, som foreningerne bør have kendskab til – så slå op på punkt 107 i dette referat: HER.

Det skete også i 2016

·     Springcentret på Rosborg Gymnasium blev indviet i september måned og gymnastikforeningerne har allerede besat timerne i centret.

.   De sidste af de 5 nye kunstgræsfodboldbaner i Vejle kommune blev indviet i efteråret. Der er fortsat fremover midler til mindre   kunstgræsbaner i lokalområderne

·     Nye svømmefaciliteter ved DGI huset er bevilget og igangsat.

·     Der er fundet løsninger på klubfaciliteter for kampidrætten ved DGI huset, som nu gennemføres.

·     Nyt klubhus i Hover blev bygget og indviet.

·     Ny idrætshal med springcenter indviet i Egtved.    

Alle emner som Vejle Idrætsråd har været mere eller mindre involveret i.

Udviklingen inden for idrætten

2016 har budt på en række af meget interessante rapporter fra Idrættens Analyseinstitut og andre instanser. Rapporter, som kan give os viden om tendenserne inden for idrætten og kan støtte os i det videre arbejde. Vi vil her nævne nogle enkelte:

”Danskernes motions- og sportsvaner 2016” (selve rapporten): HER – der er en kortere artikel HER, og en power point præsentation, som giver et rigtigt godt overblik: HER
”De ældre frivillige indtager idrætsforeningerne”:
HER

”Fremtiden er digital for idrætten”: HER . Nederst på denne siden finder du også ”Idrættens Innovatører analyser og senarier”. Særligt siderne 7-10 og 20-22 er interessante.
”Fem bud på en fremtidsrettet statslig idrætspolitik”: HER

I kan alle få nyhedsbrevene fra Idrættens analyse Institut ved at tilmelde jer her

Vejle kommunes idrætspolitik 

Vejle kommunes nuværende idrætspolitik er gældende for 2013-16. På føromtalte møde den 1. november besluttede Kultur- og Idrætsudvalget at forlænge denne politik til medio 2018.
Processen med udformning af den nye Idrætspolitik vil således først begynde primo 2018, når det nye byråd tiltræder.

Ny specialkonsulent for breddeidræt

Vejle kommune har i stedet for idrætschef Kurt Smidt ansat Casper Rasmussen, som specialkonsulent inden for breddeidrætten. Vi glæder os til samarbejdet med ham.

Bestyrelsens besøg i foreninger og faciliteter

VIR’s bestyrelse har i forbindelse med sine bestyrelsesmøder i 2016 besøgt Vejle Kajakklub og deres faciliteter, Jelling fS og Gormshallen, Egtved IF og den nye Egtved hallen, Hover IF fodbold og det nye klubhus.  
Vi modtager meget gerne invitationer til at besøge andre foreninger i forbindelse med vore møder – så vi ser frem til, at I kontakter os.

Repræsentantskabsmøde 2017

Repræsentantskabsmødet afholdes tirsdag den 21. februar 2017 kl. 19.00 i den lille sal i Bygningen, Vejle.
Kommunens nye specialkonsulent, breddeidræt, Casper Rasmussen, vil komme med et indlæg og fortælle om sine opgaver.

Afslutning

Til slut vil ni takke alle foreninger og samarbejdspartnere for et godt og tillidsfuldt samarbejde i 2016 og ønske alle en glædelig jul og et godt aktivitets- og idrætsår 2017.

Vejle Idrætsråd
Dec. 2016

【丰胸产品】于女士:喝的时候内心倍受煎熬,因为不确定会不会有效果丰胸方法,但是后来再回想起来,其实四个月的时间能达到这个效果很不错了丰胸食物,毕竟是健康食疗丰胸,符合人体正常生长期。好的产品就是这样的粉嫩公主酒酿蛋,不含激素的东西,总要多给它一些,我已经停喝酒酿蛋一年了,没有反弹丰胸产品,还是依然很坚挺哦,哈哈~