18. august 2014

August 2014

Skolereformen - Halanalyse - Springfaciliteter - Kunstgræsbaner - m.m.

Skolereformen

Vi skal erindre om, at Vejle Idrætsråd sammen med DGI Sydøstjylland og Uddannelse & Læring (skoleforvaltningen) og Børne- og Familieudvalget inviterer til møde den 28. august, hvor vi kan få en dialog med skolerne om, hvilken betydning den nye skolereform har for foreningerne, og hvordan vi kan spille sammen med skolen.

Invitationen er vedhæftet og sidste tilmelding er den 24. august.

 

Halanalyse

Halanalysen er godt i gang og kommunens konsulentfirma Frejo&Steen inviterer sammen med Team Idræt og Fritid til to arrangementer. Nogle af jer har sikkert modtaget invitationen, men vi udsender dem her til et lidt bredere forum.

Vi håber, at mange vil vise interesse for dette arbejde, og det er nok rigtig vigtigt at møde op den 4. september, hvis man har ideer til fremtidens haller i Vejle kommune.

 

Springfaciliteter

VIR har på sit årlige møde med Kultur- og Idrætsudvalget den 12. august fremlagt et tillæg til den plan om springfaciliteter i Vejle kommune, som vi afleverede sidste år i august. Det er et forslag om at bygge springfaciliteter i hal 2 i DGI huset. Forslaget kan ses her: http://www.vir-vejle.dk/default.asp?TemplateID=144

På samme møde kunne VIR også oplyse om en helt ny ide. Rosborg gymnasium har tanker om at bygge faciliteter, som også kan indeholde springfaciliteter. Ideen er helt ny, og der vil inden for den nærmeste fremtid komme mere om dette, bl.a. i dagspressen.

Det er meget spændende, og VIR arbejder meget tæt med på dette projekt.

Det bliver rigtig spændende at se, om kommunen vil kunne finde plads i sit budget i de kommende par år til at fremme mulighederne for moderne faciliteter til kommunens største idræt – gymnastikken.

 

Kunstgræsbaner

Det projekt som VIR sammen med fodboldklubberne fremlagde for snart to år siden kører godt. I Givskud er man snart klar til at indvie sin bane. Fra Bredballe har vi hørt at man ret langt fremme og der arbejdes med at gå i gang i efteråret. I Gauerslund of Egtved knokler man for at skaffe midler ligesom man i Vinding er ved at samle kræfter til at etablere en bane her.  

 

Hjemmeside m.v.    

Besøg vores hjemmeside www.vir-vejle.dk og se referaterne fra vore møder. Vi kan oplyse at vi de næste måneder vil arbejde med en ny hjemmeside som vil give nogle flere muligheder for at orientere foreningerne.  

 

Logo

Foroven kan I se vort logo, som vi vil bruge fremover. Broen symboliserer, at vi arbejder for at bygge bro mellem foreningerne.

 

På vegne af VIR`s bestyrelse

Karsten Kjær

VIR best. medl. / sekretær

 

 

Sendt til:Medlemsforeningerne, selvejende haller, Vejle kommune, VAF, ugeaviser, Team Idræt og Fritid, Kultur- og Idrætsudvalg, DGI Sydøstjylland, personer, som har tilmeldt sig brevet.

【丰胸产品】于女士:喝的时候内心倍受煎熬,因为不确定会不会有效果丰胸方法,但是后来再回想起来,其实四个月的时间能达到这个效果很不错了丰胸食物,毕竟是健康食疗丰胸,符合人体正常生长期。好的产品就是这样的粉嫩公主酒酿蛋,不含激素的东西,总要多给它一些,我已经停喝酒酿蛋一年了,没有反弹丰胸产品,还是依然很坚挺哦,哈哈~